Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 25, 2020 - Mayıs 24, 2020

Ticaret Bakanlığı "Sanal Ticaret Akademisi" uzaktan sertifika programı

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından Üniversitemize iletilen yazıda, Sanal Ticaret Akademisi'nin Türk ticaret ve ihracat ekosisteminin güçlendirilmesi temel amacıyla, girişimci, esnaf, sanatkar, öğrenci, profesyonel çalışanlar ve kariyerlerine katkı sağlamak isteyen tüm vatandaşlara yönelik sertifikalı eğitimlerin yer aldığı uzaktan eğitim platformu olduğunu iletilmiştir. Yazıda, 5 Mart 2020 tarihinde gerçekleşen lansman ile Sanal Ticaret Akademisinin hizmete açıldığı belirtilmektedir. 

Sanal Ticaret Akademisi, zaman ve mekan sınırı olmaksızın çevrimiçi olarak 7/24 erişilebilecek ve tamamen ücretsiz olacaktır. "Dış Ticaret", "İç Ticaret" ve "Girişimcilik" olmak üzere 3 sertifika programı bulunan Sanal Ticaret Akademisi'ni belirli kriterler çerçevesinde dersleri tamamlayan ve sınavlardan başarılı olan kullanıcılar, sertifikalarını almaya hak kazanacaklardır.

Sanal Ticaret Akademisi ile ilgilenen öğrencilerimizin, detaylı bilgiye ve platforma akademi.ticaret.gov.tr linkinden ulaşmaları rica olunur.